dissabte, 29 de setembre del 2012

GABRIELA KESELMAN


Gabriela Keselman

Biografia: 


Gabrieal Keselman, nació en Buenos Aires y durante la adolescendia se trasladó a Madrid, adoptando la nacionalidad española. En la actualidad reparte su tiempo en ambos países.

Fue docente, coordinadora de talleres de creatividad para niños y redactora para varias revistas. Además, fue durante durante 11 años redactora y jefa de sección de la revista Ser Padres Hoy (GyJ, Madrid) donde también publicava reseñas de libros y artículos sobre literatura infantil y juvenil.

Ha publicado alrededor de 50 libros para niños, algunos de los cuales han sido traducidos al inglés (USA), al francés, al japonés, al coreanod y al portugués (Brasil). Dos de sus libros han sido adaptados al teatro negro por la Compañía Fantasía en Negro (Burgos).

Ha recibido importantes premios. Junto con el ilustrador catalán Ppep Montserrat:
- Premio Nacional  Cataluña al mejor libro ilustrado con EL REGALO (La Galera, 1996)
- Premio internacional de ilustración de la fundación SM con el álbum !él empezó! (SM, 2006) Junto la ilustradora Italiana Clauida Ranucci.
- Premio Apel les Mestres de literatura infantil con el álbum !Te lo he dicho 100 veces!.



EL REGALO


Títol: El regalo.

Autor: Gabriela Keselman

Editorial: La Galera.

ISBN: 978-84-246390-20

Any d'edició: 1996

Lloc d'edició: Barcelona

Sinopsis: Els pares de Miguelito, l'hi volen fer un regal al seu fill el dia del seu aniversari, però no saben que regalar-li, i després de tant pensar, decideixen preguntar-li directament al seu fill que li agradaría que li regalessin. El seu fill els hi dòna unes característiques de com li agradaría que fós el seu regal, primerament els seus pares es queden sobtats del que els hi demana, però al final veuen que el regal que el seu fill vol, està més aprop de les seves mans del que es pensaven.

 

!NO TE VAYAS!


Títol: !No te vayas!

Autor: Gabriela Keselman

Editorial: Kokinos

ISBN: 9788496629546

Any d'edició: 2009

Lloc d'edició: Barcelona

Sinopsis: A Catalina no li agrada dir adeu. Cada vegada que ha de dir adeu, té una extranya sensació en el seu cor y sent les "papallones a l'estòmac". Quan li passa això només té ganes de cridar "No te vayas".

Quan el sol desapareix, dona pas a la lluna i l'hivern ens deixa donar pas a la primavera. D'aquesta manera, Catalina entén que algunes coses tenen que anar amb un cert ordre per tal de donar pas a les nostres vides o a d'altres.



TE LO HE DICHO 100 VECES


Títol: Te lo he dicho 100 veces

Autor: Gabriela Keselman

Editorial: Planeta

ISBN: 9788408068419

Any d'edició: 2006

Lloc d'edició: Barcelona

Sinopsis: La mama de Kif Kif li ha dit al seu fill moltes vegades una cosa, concretament li ha dit 100 vegades. Però ell, no recorda el que li ha dit, intenta recordar el que li ha dit la seva mare, s'en recorda de coses que li ha dit però no exactament aquesta, que li ha repetit 100 vegades.




CUIDADO MORRIS 

Títol: Cuidado Morris

Autor: Gabriela Keselman

Editorial: SM

ISBN: 9788467531046

Any d'edició: 2008

Lloc d'edició: Madrid

Sinopsis: Morris, participarà en un concurs d'herois per guanyar "la màscara d'Or". Dins el bosc el perill se li apropava, se'n sortirà? Aconseguirà el seu objectiu?
 


DE VERDAD QUE NO PODÍA



Títol: De verdad que no podía. 

Autor: Gabriela Keselman

Editorial: Kokinos

ISBN: 978848834231

Any d'edició: 2001

Lloc d'edició: Madrid

Sinopsis: El Marc volia dormir, i a causa de les seves pors.. no hi havia manera que s'adormís. La seva mare havia provat mil maneres per fer-lo manera, però no hi havia manera.. fins que un dia ella va trobar la solució i estava més aprop del que es pensava. 



!HOLA, MORRIS!

Títol: !Hola, Morris!

Autor: Gabriela Keselman

Editorial: Grupo SM

ISBN:
 9788467536379

Any d'edició: 2010

Lloc d'edició: Barcelona

Sinopsis: En tremendo lío se ha metido Mamporris… ¡ha desaparecido! y Morris, sus amigos, y también nosotros tenemos que buscarle mediante los diversos juegos, retos y pistas que ofrece este divertido libro. 




PATALETAS



Títol: Pataletas

Autor: Gabriela Keselman

Editorial: La Galera

ISBN:
  9788424609221

Any d'edició: 1999

Lloc d'edició: Barcelona

Sinopsis: Las pataletas y las rabietas son la base de esta historia. En determinados momentos los pequeños se enfadan pero la actitud de los mayores hará que cambien de opinión rápidamente.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada