divendres, 28 de setembre del 2012

ROBERT SABUDA

Robert Sabuda

Biografia: 

Robert Sabuda nació en Pinckney (Estados Unidos), el 8 de Marzo de 1965.
Estudió arte en el Instituto Pratt de Nueva York. Trabaja junto a Matthew Reinhard en un estudio de Nueva Cork. 
Era hàbil com a artista des de molt jove, i va estudiar a l'Institut Pratt de Nova York. El seu interès específic en 3-D de paper d'enginyeria (és a dir, pop-up books) va ser provocat per un llibre que va rebre que va ser il · lustrat per Vojtech Kubasta. El seu interès en la il · lustració de llibres infantils va començar amb una passantia en Dial Books per a Joves els lectors mentre assisteixen a l'Institut Pratt. Inicialment treballant com a dissenyador de paquets, va il · lustrar els seus primers fills sèries de llibres, dels "Llibres de la Junta voluminosos", el 1987. Ampli reconeixement només va arribar a les seves mans després que ell va començar a dissenyar llibres pop-up per als nens el 1994
Es autor de libros para niños de tipo pop-up (desplegables tridimensionales).
 
Sabuda ha experimentat amb formes d'il · lustració en un gènere tradicionalment conservador


Sabuda actualment treballa des del seu estudi a Nova York i participa en una gran varietat de projectes que inclouen paper mòbil. Ell també ha llançat un vídeo del seu estil de treball. Sabuda també ha estat guardonat amb el Premi Meggendorfer tres vegades, un premi instituït per la Societat llibre mòbil d'Amèrica en honor del il · lustrador alemany





ALICIA EN EL PAÍS DE LAS MARAVILLAS


Títol: Alicia en el país de las maravillas.

Autor: Lewis Carrol- Robert Sabuda. 

Editorial: Planeta.

ISBN: 978-84-88342-98-0

Any d'edició: 2010

Lloc d'edició: Barcelona

Sinopsis: Alícia sempre havia somiat que es feia petita i a la vegada es feia gran, però mai s'hauria pogut imaginar que tot això l'hi podría passar.




MAGO DE OZ


Títol: Mago de Oz. 

Autor: Robert Sabuda. - L.Frank Braum

Editorial: kokinos

ISBN:  978-84-96629-99-8

Any d'edició: 2000

Sinopsis: Las aventuras de la pequeña Dorothy, Toto, el Espantapájaros, el Hombre de Hojalata y el León en el País de Oz y su lucha contra las Brujas o el diseño de este libro desplegable. Una versión pop-up que deja hechizados a niños y adultos.




PETER PAN


Títol: Peter pan.   

Autor: Robert Sabuda - J.M. Barrie. 

Editorial: Kokinos

ISBN: 978-84-96629-94-3

Any d'edició: 2008


Sinopsis: El inolvidable cuento de Peter Pan, el niño que no crecía. Plagado de hadas voladoras, piratas en tres dimensiones y mucho, mucho más.






LAS CRONICAS DE NARNIA


Títol: Las Cronicas de Narnia

Autor: Robert Sabuda - C.S. Lewis.

Editorial: Planeta

ISBN:
 9788408076087

Any d'edició: 2008

Sinopsis: La historia narra las aventuras de cuatro hermanos en que descubren el mundo de Narnia, al que acceden a través de un armario mágico mientras juegan al escondite en la casa de campo de un viejo profesor.
En Narnia descubrirán un mundo increible habitado por animales que hablan, duendes, faunos, centauros y gigantes al que la Bruja Blanca ha condenado al invierno eterno.




EL CASTILLO


Títol: El castillo

Autor: Robert Sabuda.

Editorial: Ediciones SM

ISBN:
978-84-675-2017-0

Any d'edició: 2008

Sinopsis:  Aprende todo sobre la vida en los castillos medievales con este fantástico libro con pop-ups de Robert Sabuda. En este libro nos muestra un magnífico texto con el que descubrirás cómo era la vida cotidiana en los castillos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada